Search
  • crowdfundingagency

Ecoliving off grid roof


Ecoliving draagt actief bij aan betaalbaar en zelfvoorzienend wonen. Daarom zijn wij voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling en promoten we bijzondere producten die aan de missie bijdragen. Met de huidige technologie is het inmiddels mogelijk om een "Off grid dak" te maken.


Het off grid dak integreert de essentiële technieken om een huis van elektriciteit, verwarming, koeling te voorzien in combinatie met een eigen waterhuishouding en sanitair afvalsysteem.


Het dak biedt ruimte voor zonnepanelen, omvormer, batterijen, warmtepomp en de lichte helling helpt om regenwater te collecteren voor het waterfiltersysteem.


De particuliere markt van Tiny house doe het zelfers blijkt het regelen van de bovengenoemde onderdelen een lange en dure zoektocht. Door "Ecoliving Off Grid" dak wordt alles slim geintegreerd en kan het dus tegen een betaalbare kostprijs worden aangeboden.


Het off grid dak is onderdeel van elke type Ecoliving woning en zorgt ervoor dat de Ecoliving woning letterlijk overal geplaatst kan worden, dankzij de goede isolatie echt overal!


Voor meer informatie over het "Ecoliving Off Grid" dak neem contact op.


We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

13 views0 comments