Search
  • crowdfundingagency

Steun onze crowdfunding campagne/ word campagnevoerder en/of investeerder.

Updated: Nov 13, 2020


De eerste Ecoliving wordt binnen enkele weken opgeleverd in ERP. Het is een buurt- eethuis/ mantelzorgwoning en volledig off grid.


De PR acties van Ecoliving gaan nu volop van start want het is niet langer alleen een missie, het is ook realiteit.Naast de PR campagne gericht op gemeenten, en de doelgroepen van Ecoliving zoals starters, ouderen, geschieden ouders en ook migranten lanceren we ook een crowdfunding campagne om meer startkapitaal op te halen. We hebben de eerste investeringen gedaan met eigen vermogen maar nu bieden we ook een leuk rendement in deze tijd van geen spaarrente aan anderen belangstellenden.De Crowdfunding campagne wordt georganiseerd in samenwerking met www.crowdaboutnow.nl


De campagne bestaat uit een combi van lening en tegenprestatie.


€ 25: Iedereen die € 25 bijdraagt ontvangt het E- book over "Zelfvoorzienend leven" van wonen, werk tot voeding. 


€ 50: Een bijdrage van € 50 biedt een hard coverversie het E-book en een kortingsvoucher 25% op Ecoliving consulting fee ( voor verkenning advies over zelfvoorzienend wonen en leven), ook leuk om een ander cadeau te doen.  

€ 100: Een bijdrage van € 100 - biedt naast het boek ook de " alert"  van Ecoliving voor nieuwe Ecoliving ( Tiny house) mogelijkheden in Nederland. Deze supporters weten dus als eerste waar nieuwe projecten worden gerealiseerd.

€ 250: Een bijdrage van € 250 - is een lening van 4% voor max 2 jaar aan Ecoliving BV

€ 500: Een bijdrage van € 500 of meer is een lening van 5% voor max 2 jaar aan Ecoliving BV. 

Indien u meer wilt bijdragen neem dan contact op met Ecoliving BV voor een afspraak op maat.Meld u alstublieft aan voor aanvang van de crowdfunding campagne om op de hoogte te worden gehouden van het moment van lancering zodat u kunt deelnemen.


Met vriendelijke groet,


David Berg Teun Deviliers

Stan Jansen Niels Prudon
126 views0 comments